Moderne Fusion Voksne

Moderne dans oppstod sent på 1800-tallet, som et motsvar til den klassiske ballettens strenge regler og krav til dans. Pionerene innenfor denne dansestilen, ønsket at dansen skulle være mer fri, og individuell. Moderne dans henter inspirasjon fra alle verdens hjørner, og dansesjangere,- til bevegelse, trinn og teknikk . Det er ingen begrensninger, og stilen er i konstant utvikling. Moderne Fusion er timen for dem som liker å utforske ulike dansebevegelser, og søker litt ekstra utfordringer. Tempo og bevegelser varierer fra det myke, flytende og rolige, til det raske og kraftfulle. Timen bygges opp med oppvarminger, teknikkøvelser (Horton-teknikk) ,styrke og tøyeøvelser, øvelser over gulv, dansekombinasjoner og koreografier.
Den moderne dansestilen brukes ofte til å formidle budskap, fortelle historier, og utrykke stemninger, og følelser.
Siden vi jobber en del på gulvet, er det lurt å ha med en langermet genser , samt bruke bukser som dekker hele benet.

Moderne Fusion Voksne

Alderspennet strekker seg fra 20 – 50 +  år, og på disse gruppene danser både kvinner og menn.  Nivået varierer på de ulike øvelsene vi gjør, men krever ingen tidligere danseerfaring. Gruppene er tilpasset alle! Skulle det være fysiske utfordringer og skader som kan være til hinder, så vil alternative bevegelser og trinn bli gitt , slik at alle kan være med. Vi danser med den kroppen vi har 😊  

Det fine med disse gruppene er ,- at ikke bare får du trent. Men du får møte masse herlige mennesker, og føle på en tilhørlighet. Samholdet er godt, latter og smil henger i lufta, sammens med svette og utfordringer. Og skulle du ønske mer dans, så har vi tre ulike timer du kan velge imellom.