Jazz Fusion Voksne

Jazz er hovedsakelig en scenisk dansestil, hvor trinn, og bevegelser primært er ment for å underholde. Her danser vi ofte til popmusikk, jazzmusikk, show- og musikalmusikk.
Når vi jobber teknisk med jazzen kan den minne mye om klassisk ballett, bare med annet tempo, og annen musikk. Det finnes flere sjangere innenfor jazz, - lyrisk jazz ( rolig, og flytende ), street jazz ( tøffere jazz, med innhold av hiphop-elementer ), og show/ musikal jazz ( Underholdende dans, til jazz og musikalmusikk, med stilen som hører til) .
Timen bygges opp med oppvarming, teknikkøvelser , styrke, tøying, dansekombinasjoner og koreografier.

Varighet: 60 minutter

Jazz Fusion Voksne

Alderspennet strekker seg fra 20 – 50 +  år, og på disse gruppene danser både kvinner og menn.  Nivået varierer på de ulike øvelsene vi gjør, men krever ingen tidligere danseerfaring . Gruppene er tilpasset alle! Skulle det være fysiske utfordringer og skader som kan være til hinder, så vil alternative bevegelser og trinn bli gitt, slik at alle kan være med. Vi danser med den kroppen vi har 😊  

Det fine med disse gruppene er, at ikke bare får du trent, men du får møte masse herlige mennesker, og føle på en tilhørlighet. Samholdet er godt, latter og smil henger i lufta, sammens med svette og utfordringer. Og skulle du ønske mer dans, så har vi tre ulike timer du kan velge imellom.