Voksenklasser!

Vi starter opp med voksenklasser i regi av Streetjazz :-)

Voksenklasser!
16.08.201717:39 Admin

Fra høsten 2017 har Streetjazz kjøpt opp resten av danseklassene som har vært holdt på studioet og vi er fra nå av ett samlet dansestudio :-) Vi gleder oss kjempemasse til å komme i gang! 

Vi tilbyr 3 ulike klasser for alder 20år+ :-)

HipHop 20år+
Hiphop er en dansesjanger hvor det fins like mange dansestiler som det fins instruktører. Klassen preges i stor grad av pedagogens egen dansestil. Musikk som brukes i denne timen er rap, R&B, hits osv.  

Klassen inneholder oppvarming, teknikk, styrke, tøying og innøving av koreografier. Hiphop er en dansestil hvor "attitude" er viktig, så her kan du finne frem til din indre "Yo`er" og virkelig slå ut håret til kule rytmer og trinn. Klassen har et høyt energinivå, og vi garanterer latter og svette.

Les mer om HipHop20år+! 


LatinoMix
Latinomix er en danseklasse med forskjellige stiler innen latino og mikser dette sammen til en klasse med herlige trinn, kombinasjoner og rytmer. Er du en av de som ble "bitt" av Zumba-bølgen? Ja da vil du garantert like Latinomix. Vi blander sammen dans og styrke til ei herlig treningsøkt som passer for alle. Vi garanterer svette og smil!

Les mer om LatinoMix!


Queenstyle
Queenstyle er dansekurset for deg som vil ha det gøy samtidig som du får deg ei god treningsøkt. Timen passer for alle fra ca 40 år og oppover. Det kreves ingen forkunnskaper innen dans for å kunne delta. Vi er innom forskjellige dansestiler som jazz, hiphop, moderne m.m.

Les mer om Queenstyle

HipHop20år+
LatinoMix
Queenstyle