Salg av Fryd-artikler!

Da har vi endelig fått på plass diverse artikler med Fryd-logo på :)) Mange har spurt etter drikkeflasker og t-skjorter, og nå har vi det på plass :) 

Per nå har vi tatt inn 3 til 10 stk av hver enkelt artikkel og vil bestille opp fortløpende, alt etter hvor mange som ønsker hva. Ved ny bestilling kan det ta 3-5 arbeidsdager før vi har fått varene. 

Prisliste: 

Drikkeflaske:            149,-  (Introduksjonspris ut august)  

Lue:                          99,-  (Introduksjonspris ut august)

T-skjorte barn:         125,-  (Introduksjonspris ut august)

T-skjorte voksen:     149,-  (Introduksjonspris ut august)

Gymbag:                 129,-  (Introduksjonspris ut august)

Kaffekopp:               198,-

For bestilling, send epost til monja@dansefryd.no med informasjon om hvilken vare, farge på t-skjorte og eventuelt størrelse, farge på kopp, drikkeflaske. lue eller gymbag. 


I t-skjorter for barn har vi størrelsene per nå 4-6 år, 8-10 år og 12-14 år. For de voksne har vi alle størrelser, fra xs til xxxl. Her vil det være sort logo eller regnbue som er tilgjengelig per nå. Ønskes en sort t-skjorte, vil logo være hvit eller regnbue. 


På drikkeflaske og kaffekopp kan det velges farge på logo og eget navn. Her har vi mye å velge i: alle regnbuens farger og i forskjellige farger innenfor hver enkelt farge (feks lys blå, blå og mørkeblå) og vi har også noen farger med shimmer eller med glitter :)) 


Gymbag kan også fås med navn. Skrifttype er forhåndsbestemt og navn vil variere i størrelse, alt etter hvor langt navnet er.