Snart er det semesterstart!


Kjære dansere og foresatte :)

Det er sendt ut en e-post til våre danseklasser for barn og ungdom, angående vårt nye lokale og utsettelse av oppstart. Slik det fremkommer i e-posten, har vi fått ny dato for overtakelse av lokalet, noe som gjør at vi har fått en ny oppstartsdato - 8. februar (uke 6)

Restriksjoner og forhold vi ikke råder over, har gjort at overtakelse av lokalet ble litt senere enn vi hadde håpet på, men når er vi snart i gang! :)

Som nevnt tidligere, flytter vi inn i Storgata 14 (i Glasshuset) og ordner i stand et danseloft der med 2 fine saler :) Vi overtar i første omgang halve lokalet, der salene våre er. Fasiliteter som toalett og skiftemuligheter vil være på plass. 

Vi gleder oss til å kunne overta siste del når den er klar, og dermed tilby et flott og lunt venterom til våre foresatte :) Men i mellomtiden kan de som venter, ta turen til den nye spiseplassen (gamle Mon Ami) eller rusle ned en etasje til No14, om dere ønsker det. Vi skal se om vi får til å ordne en liten ventekrok av noe slag. 

Så i de neste ukene framover blir danseklær byttet ut med maleklær og verktøy, slik at vi er klar til å gå våren i møte med alle våre dansefryder :)

Om dere lurer på noe er det bare å ta kontakt :)
Timeplanen kommer snart ut, men trenger bare litt oppdatering som passer til vårt nye lokale.

* Semesterstart mandag 8. februar, uke 6 *

Takk for tålmodigheten og vel møtt!! :)