Vi lager dansevideo!!

Vi savner dere enormt mye og siden vi ikke kan sees enda, har vi ett ønske om å kunne lage en felles dansevideo sammen. :) Når vi sier sammen, så skal hver av en av dere som har lyst, lage en video selv og sende inn til monja@dansefryd.no eller til min messenger på Facebook. Flere elever og instruktører har hatt ett ønske om å lage en slik video, så da setter vi i gang!

Sangen vi skal bruke er: "BETTER WHEN I`M DANCING" med MEGHAN TRAINOR

Planen er at de som har lyst (vi håper selvsagt at mange har det), skal danse til sangen både koreografi og freestyle på resten, altså dere gjør akkurat som dere selv føler for. Dere kan selvsagt også velge å bare danse til refrenget eller bare danse freestyle. Dansingen skal filmes og sendes det til meg. Alle klippene vi mottar skal settes sammen til en individuell fellesdans og legges ut på våre sosiale medier.
Vi håper å få dette til, slik at vi kan vise videoen til dansens dag den 29 april. For at det skal bli kortere klipp å håndtere, så er det ønskelig at dere lager en video med freestyle og en video med felleskoreografien, men igjen, vi blir også glad om dere bare sender inn en av delene :)

Det er ikke nøye hvor dere er, inne, ute, på trappa, på loftet, i stua, på fjellet, alene, sammen med unger (for de som har det i nærheten), men kjæresten/ektefelle, med bestemor/bestefar, ja, dere skjønner :)

Så hiv dere rundt og vær med! :) Det er 3 videoer vedlagt, en med sakte visning og telling, en filmet forfra og en filmet bakfra :)

Store avstandsklemmer fra oss på Fryd :)